Teambuilding for personalegrupper indenfor det pædagogiske felt

Teambuilding ud fra en neuroaffektiv tilgang og legens elementer

 

Gennem lege hvori der er fokus på synkronisering, afstemning, kontakt og glædesfyldt samspil, arbejdes der med at understøtte personalegruppens samhørighed og den enkeltes selvagens i forhold til at mærke og kende til de følelser, der opstår i legene. Processen understøttes ligeledes af teoretiske overvejelser bag legene samt refleksion over hvordan I oplevede det at deltage i de konkrete lege.

Du kan læse mere her om hvilke timepriser jeg har.

Du kan læse mere her om andre forløb, hvor jeg har faciliteret personalegruppers arbejde med teambuilding og selvagens.

Du kan kontakte mig på telefon 40529425 eller her for en uforpligtende snak om det matcher jeres behov. Så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.