Online inspiration og kurser

Jeg er i gang med at udvikle min onlinestrategi og i den sammenhæng er webinarer det første, jeg har kastet mig ud i at afprøve og udfordre mig selv med.

Min ambition er at inspirere andre fagfolk og nå ud til dem, der kan bruge min viden og erfaring og er interesseret i at udvikle deres pædagogiske praksis gennem blik på egen rolle i det der opstår.

Fra september udbyder jeg ligeledes onlineforløb og samt enkeltstående fordybelsesmoduler udfra de temaer, som mine webinarer omhandler. Interesserede kan læse mere i mit nyhedsbrev eller på min facebookside.

 

Webinardatoer (deltagelse er gratis)

15. juni kl. 19.30-20.30 (afholdt)

29. juni kl. 19.30-20.30 (afholdt)

7. juli kl. 10-11  (afholdt)

2. november kl. 14-15 omkring neuroaffektiv pædagogik og mentaliseringsstøttende interventioner. Læs mere og tilmeld dig her

De næste to oplæg bliver i september 2018 og temaerne bliver mentalisering og forskellige teoretiske vinkler herpå samt mentalisering og følelsesmæssig intelligens i personalegruppen. Datoer kommer snarest